E-FOLIE.RO
Distribuitor de folie si produse adiacente

Distribuim: folie constructii, folie termo, folie film,
saci, pungi, huse, folie perforata sau cu bule, etc.

Vezi oferta noastra

Ghidul utilizatorului

Dorim sa fiti multumiti de cumparaturile efectuate.

De aceea va punem la dispozitie toate uneltele necesare in luarea deciziei corecte printr-un minim de efort.


Modificare TVA

Incepand cu data de 01.01.2017 TVA-ul practicat in acest site este de 19%.


Opinia ta conteaza

Cum ati ajuns in paginile noastre?

Saci polietilena :: Saci impachetare

Informatii utile in selectarea subsubgrupei utile:

 • Despre sacii de gunoi

  Sacii de gunoi sunt utilizati la depozitarea si transportarea diferitelor resturi menajere, deseuri reciclabile, in europubele. sacii de gunoi pot fi confectionati la dimensiunile dorite de client.

 • Despre saci menajeri

  Sacii menajeri sunt sacii utilizati la depozitarea si transportarea diferitelor resturi menajere. Sacii menajeri pot fi confectionati la dimensiunile dorite de client.

 • Despre sacii de moloz

  Sacii de moloz sunt sacii cu o rezistenta mecanica ridicata utilizati la transportul molozuliu(diferite bucati de material rezultate in urma renovarilor diferitelor constructii). Sacii de moloz pot fi confectionati in diferite dimensiuni dorite de client. 

 • Despre saci impachetare haine

  Sacii pentru impachetare haine sunt utilizati la impachetarea hainelor pentru transportul acestora sau protejarea acestora pentru o perioada mai indelungata in vederea depozitarii in diferite locuri. sacii pentru impachetat haine pot fi confectionati la latimile si grosimile dorite de client.

 • Despre saci de impachetare fructe

  Sacii de impachetare fructe sunt sacii utilizati la ambalarea fructelor in vederea transportului protejat si grupat al acestora. Sacii pentru fructe pot fi  aditivati anticondens, UV sau microperforati. Sacii aditivati anticondens ,UV sau microperforati ajuta fructul la o buna respiratie in sac si impiedica formarea de condesn.

  Sacii pentru fructe pot fi confectionati la latimea si grosimea dorita de client.

 • Despre saci de impachetare legume

  Sacii de impachetare legume sunt sacii utilizati la ambalarea legumelor in vederea transportului protejat si grupat al acestora. Sacii pentru legume pot fi  aditivati anticondens, UV sau microperforati. Sacii aditivati anticondens ,UV sau microperforati ajuta leguma la o buna respiratie in sac si impiedica formarea de condesn.

 • Despre saci de impachetare

  Sacii de impachetare sunt utilizati la impachetarea, ambalarea, gruparea diferitelor abiecte, legume, fructe, haine, moloz, gunoi(menajeri) pentru transportul mai accesibil si mai usor al acestora. Sacii de impachetare sunt de trei feluri: virgini, reciclati natur, reciclati color.

  Sacii de impachetare fot fi confectionati la dimensiunile dorite de client.