Motor de cautare

Aveti posibilitatea de a regasi usor un produs, o grupa de produse sau o pagina specifica folosind o cautare analitica, intuitiva si facila.

Rezultatele cautarii ( 6 regasiri)

 • 1.Prima pagina

  e-folie este un producator de folie constructii, folie termo, folie film, saci, pungi, huse, folie perforata sau cu bule, etc.

 • 2.folie pentru constructii Extra :: Diverse

  In aceasta senctiune va punem la dispozitie o gama de folie pentru constructii extra, rar cautata si folosita doar in cazuri exceptionale.

 • 3.folie pentru constructii perforata :: Diverse

  Folia pentru constructii perforata, este in fapt o folie normala cu gaurele sub forma de cercuri ce permit eliminarea transpiratiei sau a umezelii. Speciale pentru anumite tipuri de impachetari ce necesita diverse aerisiri.

 • 4.folie perforata virgin

  folie perforata virgina avand latimi disponibile de 30 cm sau 60 cm, grosimi disponibile de 40,60,100 microni. Perforarea poate fi pe lungime sau pe latime la anumite distante. Se vinde la kg, iar un sul are aproximativ 50 kg.

 • 5.folie perforata reciclata natur

  folie perforata reciclata natur avand latimi disponibile de 30 cm sau 60 cm, grosimi disponibile de 40,60,100 microni. Perforarea poate fi pe lungime sau pe latime la anumite distante. Se vinde la kg, iar un sul are aproximativ 50 kg.

 • 6.folie perforata reciclata color

  folie perforata reciclata color avand latimi disponibile de 30 cm sau 60 cm, grosimi disponibile de 40,60,100 microni. Perforarea poate fi pe lungime sau pe latime la anumite distante. Disponibila in mai multe culori: maro, negru, alb, albastru, verde, etc. Se vinde la kg, iar un sul are aproximativ 50 kg.

Cautate recent